Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Oktatás

Felnőttképzés

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: FI83139
Nyilvántartási szám: B/2020/003782
Engedély szám: E/2020/000267

Korunk egyik legfontosabb versenyfeltételi kérdése a szakképzett és alkalmazkodóképes munkaerő rendelkezésre állása, amely feltételezi a megszerzett ismeretek állandó frissítését, korszerűsítését. A gyorsan amortizálódó korábban megszerzett tudás szükségessé teszi a folyamatos tanulást, a szakterületen való továbbképzést, esetenként teljesen új tudás megszerzését vagy új szakterületekre irányuló átképzést. Ez az egész életen át tartó tanulás folyamata, amely a XXI. század egyik fő kihívása és értéke.

A piaci igényekhez igazodva az Edutus Felnőttképzési Akadémia egyre nagyobb szerepet szán a gazdasági és műszaki oktatásnak, a kutatásnak és fejlesztésnek, valamint az innovációs és technológiatranszfer tevékenységeknek. A 2003-ban alapított Felnőttképzési Akadémia tevékenységének középpontjában a partnerorientáltság és a legmagasabb szakmai színvonalú kompetenciafejlesztő képzések, illetve tréningek megvalósítása áll, melyet jól bizonyít a különböző területeken eddig megvalósított képzések nagy száma és az elégedett részvevők.

Képzéseink megvalósítását képzett szakembergárda segíti. Folyamatosan építjük szakmai kapcsolatrendszerünket és a munkaerőpiaci igényeknek megfelelően a folyamatosan bővülő képzési kínálatunkkal biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez szükséges felnőttképzési lehetőségeket.

Felnőttképzési szolgáltatások

  • Előzetes tudás mérése
  • Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

Vállalatok, vállalkozások, önkormányzatok, oktatási intézmények, egyéb szervezetek számára egyedi igények alapján képzések tervezését és megvalósítását vállaljuk!

Ingyenes képzések kkv-k és oktatási intézmények számára!

A DigitalTech EDIH hazai hálózatának az Edutus Egyetem konzorciumi partnere, amely konzorcium a digitális transzformációban támogatja a kkv vállalkozásokat és az oktatási intézményeket térítésmentes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal.

Az Edutus Egyetem rövid idejű ingyenes képzései a DigitalTech EDIH keretében:

Üzletfejlesztési képzések

EdTech (oktatástechnológi) képzések


Keressen minket bizalommal!

Munkatársaink:

Dr. Szaniszló Gábor
felnőttképzési igazgató, tagozatvezető
szaniszlo.gabor@edutus.hu
+ 36 (1) 450 24 22
Horváthné Felföldi Helga
szakképzési és felnőttképzési szakértő
felfoldi.helga@edutus.hu
+ 36 20 379 7530
Forrai Márta
tagozatvezetői asszisztens
forrai.marta@edutus.hu
+ 36 (1) 450 2422
Szász Judit
projektmenedzser
szasz.judit@edutus.hu
+ 36 20 770 1981
Balázs József
felnőttképzési referens
balazs.jozsef@edutus.hu
+ 36 20 3842 566

Képzéseink, tréningjeink:

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben