Oktatás

Felnőttképzés

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: FI83139
Nyilvántartási szám: B/2020/003782
Engedély szám: E/2020/000267

 

Korunk egyik legfontosabb versenyfeltételi kérdése a szakképzett és alkalmazkodóképes munkaerő rendelkezésre állása, amely feltételezi a megszerzett ismeretek állandó frissítését, korszerűsítését. A gyorsan amortizálódó korábban megszerzett tudás szükségessé teszi a folyamatos tanulást, a szakterületen való továbbképzést, esetenként teljesen új tudás megszerzését vagy új szakterületekre irányuló átképzést. Ez az egész életen át tartó tanulás folyamata, amely a XXI. század egyik fő kihívása és értéke.

A piaci igényekhez igazodva az Edutus Felnőttképzési Akadémia egyre nagyobb szerepet szán a gazdasági és műszaki oktatásnak, a kutatásnak és fejlesztésnek, valamint az innovációs és technológiatranszfer tevékenységeknek. A 2003-ban alapított Felnőttképzési Akadémia tevékenységének középpontjában a partnerorientáltság és a legmagasabb szakmai színvonalú kompetenciafejlesztő képzések, illetve tréningek megvalósítása áll, melyet jól bizonyít a különböző területeken eddig megvalósított képzések nagy száma és az elégedett részvevők.

Képzéseink megvalósítását képzett szakembergárda segíti. Folyamatosan építjük szakmai kapcsolatrendszerünket és a munkaerőpiaci igényeknek megfelelően a folyamatosan bővülő képzési kínálatunkkal biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez szükséges felnőttképzési lehetőségeket.

Felnőttképzési szolgáltatások

 • Előzetes tudás mérése
 • Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

Vállalatok, vállalkozások, önkormányzatok, oktatási intézmények, egyéb szervezetek számára egyedi igények alapján képzések tervezését és megvalósítását vállaljuk!

Keressen minket bizalommal!

Munkatársaink

Dr. Szaniszló Gábor
felnőttképzési igazgató, tagozatvezető
szaniszlo.gabor@edutus.hu
+ 36 (1) 450 24 22

 

Horváthné Felföldi Helga Forrai Márta Balázs József
szakképzési és felnőttképzési szakértő tagozatvezetői asszisztens felnőttképzési referens
felfoldi.helga@edutus.hu forrai.marta@edutus.hu balazs.jozsef@edutus.hu
+36 20 379 7530 + 36 (1) 450 24 22 + 36 20 3842 566

 

Képzéseink, tréningjeink:

 • Szakmai ismeretekre irányuló képzések 
  • Szakmai képzés – szakképesítés
  • Szakmai kompetenciafejlesztő továbbképzés 
  • Egészségügyi továbbképzés
  • Szakképzésben oktatók számára továbbképzés – IKK OTR képzés
  • Akkreditált pedagógus-továbbképzés
 • Tréning – Soft skill képzés
 • Digitális kompetenciafejlesztő képzés – Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés
 • Idegen nyelvi képzés

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új