Felnőttképzési programok

Folyamatfejlesztési alapok

Céges referencia: Hartmann Hungary Kft

A globalizálódó üzleti környezetben az egyre élesedő piaci versenyben való helytállás egyre nagyobb kihívást jelent a cégek számára. Ennek feltétele az átlátható, stabil és jövedelmező értékteremtő folyamatok működtetési feltételeinek megteremtése. Ezáltal lehetővé válik a vevői igények minél magasabb minőségi színvonalon, fenntartható módon történő kielégítése a költségek és az átfutási idő optimalizálásával még a megnövekedett alapanyag, energia-és rezsiárak mellett is. A folyamatfejlesztés módszertani eszköztárával és ezek alkalmazásával a cég munkavállalóinak tisztában kell lenniük.

Az Edutus Egyetem Műszaki Intézete meghirdeti a különböző ágazatokban tevékenykedő cégek operátori, gépkezelői, technikusi munkakörökben dolgozó munkavállalói számára az alábbi lehetőséget:

Tanfolyam megnevezése: Folyamatfejlesztési alapok

Oktató: Tóth Gyula

Tanfolyam időtartama: 2*8 óra (összesen 16 óra)

Tanfolyam tematikája:

  1. Munkaszervezés fejlesztése
  2. Szerszámcserék minőségének javítása, szükséges idők felhasználás csökkentése (a SMED alapjai)
  3. Munka előkészítés, ütemezés, erőforrások meghatározása
  4. 7+1 veszteség kategória avagy a pazarlások feltárása és megszüntetése
  5. A termelés átfutási idejének csökkentése: a Just in Time (JIT) rendszer fogalma és működtetésének alapelvei (ütemidővel történő gyártás, folyamatos anyagáram, húzó rendszer)
  6. A folyamatos fejlődés képessége: a Kaizen szemlélet a veszteség csökkentésére és az eredmények javítására
  7. Hibamód és hatáselemzés -FMEA (állapotfelmérés alapján tervezés, szervezés)

Jelentkezés egyénileg vagy a munkaadó általi beiskolázással történhet.

A tanfolyam díja: 220.000 Ft + Áfa /fő (amelyet a munkaadó átvállalhat).

5 fő vagy annál több jelentkező esetében a Ft/fő díjak helyett a három napos tanfolyamra egy fix összegű napidíjat számítunk: nettó 350 ezer Ft/nap+ ÁFA

A képzés FAR bejelentés köteles, az ár az ÁFA-t is tartalmazza.

Oktatás helyszíne: Edutus Egyetem Műszaki Intézet B. épület 305. tárgyaló (2800 Tatabánya, Béla király krt. 58.)

Igény esetén, céges megrendelésnél az adott cég székhelyére vagy telephelyére történő kiszállással is megoldható a tanfolyam megtartása. Ez esetben a cégnek vállalnia kell az oktató úti és szállásköltségeinek a megtérítését is a tanfolyami díjon felül.

A tanfolyamokat 2 napos turnusokban tartjuk az oktatóval előre egyeztetett időpontokban minden év II. és III. negyedévében

A tanfolyam díja magában foglalja a terembérletet, az oktató díjazását, tananyagkészítést, előadásanyagok jegyzet formájában való kiosztását, látogatási bizonyítvány kiállításának költségeit.

Miért éri meg elvégezni a folyamatfejlesztési alapok tanfolyamot:

  • A tanfolyam résztvevői a megszerzett ismeretanyag birtokában képessé válnak munkahelyükön a különböző folyamatok áttekintésére. értékelésére, optimalizálásukban való közreműködésre, hozzájárulva azok hatékonysága növeléséhez és működtetési költségeinek csökkentéséhez, a megrendelői megelégedettség növeléséhez.
  • Ár/érték arányos képzést kapnak a jelentkezők.
  • A tanfolyam során megszerzett kompetenciák hozzájárulhatnak az adott munkavállaló munkaerőpiaci pozícióinak javításához, elősegítve szakmai karrierjük további építését.

Jelentkezés, érdeklődés e-mail-ben vagy telefonon:

Mátay Dominika tansz. előadónál (Műszaki Intézet) – mobil: +36 70 614 2354, e-mail: matay.dominika@edutus.hu

A tanfolyam részleteiről további felvilágosítás és időpont egyeztetés:

Tóth Gyula gépészmérnök, folyamatmérnök, mobil: +36 30 405 3124; e-mail: toth.gyula@edutus.hu

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új