Szolgáltatásaink

Pegazus (ledolgozható tandíj)

Tanulj ingyen, finanszírozzuk közösen! A Pegazus Program, olyan ledolgozható tandíj, valamint támogatási rendszer, melyet a Főiskolán tanuló nappali tagozatos, önköltséges vagy költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatóink részére hoztunk létre, ilyen formában kizárólag az Edutus Főiskolán működik.

A Pegazus programunk kulcsszavai

 

  • Anyagi függetlenség
  • Szakmai tapasztalat
  • Biztos jövő

A programba jelentkezők részére az intézménnyel kapcsolatban álló iskolaszövetkezetek saját kapcsolatrendszereiken keresztül munkavégzést biztosítanak, valamint a Főiskolával partneri viszonyban álló vállalkozások is ajánlanak munkalehetőséget.

 

 

 

 

 

 

Munkájukért a hallgatók bért kapnak, amelyből tanulmányaikat finansz

írozhatják oly módon, hogy kamatmentes fizetési haladékotbiztosítunk a költségtérítés megfizetése tekintetében. A tandíj mellett egyéb szolgáltatási költségek (pl. kedvezményes szállás, elektronikus tananyagok és jegyzetek, nyelvoktatás) is kiegyenlíthetők a program keretén belül.

A Pegazus Program célul tűzte ki, hogy a felsőoktatásban megszerezhető elméleti tudás mellett a munkában megszerezhető gyakorlatot is biztosítsa a hallgatók számára, valamint megfelelő felkészültségű munkaerőt képezzen a munkaerőpiac szereplői részére.

A munkavégzés kapcsán a hallgatók olyan készségekre, képességekre, gyakorlati tudásra, kapcsolatrendszerre tesznek szert, amely a diploma megszerzése után nagyban elősegíti a munkaerőpiacon való elhelyezkedésüket. Másrészről, a program segítségével a gazdálkodó szervezetek hosszútávon olyan munkavállalókra tesznek szert, akiket a diploma után kevesebb költségráfordítással, rövidebb idő alatt tudnak integrálni a szervezetbe.

Előnyök 

  • nem kell diákhitelt felvenned
  • nem kell szüleidre támaszkodnod főiskolás éveid alatt
  • az első munkahelyi tapasztalataidat a főiskolás évek alatt szerezheted meg
  • értékes szakmai kapcsolatokkal gazdagodsz

Érdeklődni a programmal kapcsolatban

pegazus@edutus.hu

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben