Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Szolgáltatásaink

Pegazus (ledolgozható tandíj)

Tanulj ingyen, finanszírozzuk közösen! A Pegazus Program, olyan ledolgozható tandíj, valamint támogatási rendszer, melyet az Egyetemen tanuló nappali tagozatos, önköltséges vagy költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatóink részére hoztunk létre, ilyen formában kizárólag az Edutus Egyetemen működik.

A Pegazus programunk kulcsszavai

  • Anyagi függetlenség
  • Szakmai tapasztalat
  • Biztos jövő

A programba jelentkezők részére az intézménnyel kapcsolatban álló iskolaszövetkezetek saját kapcsolatrendszereiken keresztül munkavégzést biztosítanak, valamint az Egyetemmel partneri viszonyban álló vállalkozások is ajánlanak munkalehetőséget.

 

 

 

 

 

 

Munkájukért a hallgatók bért kapnak, amelyből tanulmányaikat finanszírozhatják oly módon, hogy kamatmentes fizetési haladékotbiztosítunk a költségtérítés megfizetése tekintetében. A tandíj mellett egyéb szolgáltatási költségek (pl. kedvezményes szállás, elektronikus tananyagok és jegyzetek, nyelvoktatás) is kiegyenlíthetők a program keretén belül.

A Pegazus Program célul tűzte ki, hogy a felsőoktatásban megszerezhető elméleti tudás mellett a munkában megszerezhető gyakorlatot is biztosítsa a hallgatók számára, valamint megfelelő felkészültségű munkaerőt képezzen a munkaerőpiac szereplői részére.

A munkavégzés kapcsán a hallgatók olyan készségekre, képességekre, gyakorlati tudásra, kapcsolatrendszerre tesznek szert, amely a diploma megszerzése után nagyban elősegíti a munkaerőpiacon való elhelyezkedésüket. Másrészről, a program segítségével a gazdálkodó szervezetek hosszútávon olyan munkavállalókra tesznek szert, akiket a diploma után kevesebb költségráfordítással, rövidebb idő alatt tudnak integrálni a szervezetbe.

Előnyök 

  • nem kell diákhitelt felvenned
  • nem kell szüleidre támaszkodnod egyetemi éveid alatt
  • az első munkahelyi tapasztalataidat az egyetemi évek alatt szerezheted meg
  • értékes szakmai kapcsolatokkal gazdagodsz

Érdeklődni a programmal kapcsolatban

szabo.maria@edutus.hu

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben