Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Felnőttképzési programok

Mikrotanúsítványt adó képzések

Kiknek ajánljuk a mikrotanúsítványt adó képzéseket?

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény és a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény lehetőséget biztosít arra, hogy a felsőoktatási intézmény:

  • a vele hallgatói jogviszonyban nem álló személyeket bármely kurzusára, moduljára külön felvételi eljárás nélkül önköltséges képzésre felveheti,
  • önköltséges részismereti képzés céljából saját hallgatójával is létesíthet újabb képzési jogviszonyt,
  • más felsőoktatási intézmény hallgatójával a tanulmányaihoz kapcsolódó résztanulmányok folytatása céljából önköltséges vendéghallgatói jogviszonyt létesíthet.

A képzéseken tehát bárki részt vehet, aki megfelel az adott képzésnél feltüntetett bemeneti követelményeknek (ld. a lenti táblázatban).

Milyen igazolást kap a képzés elvégzése után?

A képzés sikeres teljesítését követően mikrotanúsítvány kerül kiállításra.

A mikrotanúsítvány az elvégzett kurzus tárgyleírását és kreditértéket is tartalmazó közokirat, amely egyrészt igazolja a képzés elvégzését, másrészt felsőoktatási tanulmányok folytatása esetén kreditbeszámításra ad lehetőséget.

Az alábbi táblázat tartalmazza az Edutus Egyetem által oktatott és mikrotanúsítványt adó azon tárgyakat, melyeket kiemelten figyelmükbe ajánlunk

TÁBLÁZAT

Emellett lehetőség van az Edutus Egyetemen oktatott bármely tárgy elvégzésére mikrotanúsítványt nyújtó képzés keretében. Amennyiben olyan tárgyat szeretne elvégezni, amely nem szerepel a fenti listában, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Horváthné Felföldi Helga

E-mail cím: felfoldi.helga@edutus.hu

Telefon: +36 20 379 7530

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben