Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Szolgáltatásaink

Vida Jenő Asztaltársaság

 

A 2019-ben életre hívott Vida Jenő Asztaltársaság rendezvényére két alkalommal került sor az Edutus Egyetem szerevezésében, melynek célja a megye gazdasági, intézményi és közéleti szereplői közötti kapcsolatrendszer erősítése volt.  Egyetemünk továbbra is fontos küldetésének tekinti az eredeti célkitűzés megvalósítását, azonban úgy látjuk, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet sajnos nem kedvez a nagyobb létszámú társasági események megrendezésének.

Ezért  itt, az online térben szeretnénk a Vida Jenő Asztaltársaság korábbi résztvevőivel fenntartani a kapcsolatot, célul tűzve ki, hogy rendszeres tájékoztatást nyújtunk az országot és a térséget érintő aktuális gazdaságfejlesztési stratégiákról, tervekről, programokról, intézkedésekről.

 

Dokumentumok

 

Hasznos linkek

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben