Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Oktatás

Szakirányú továbbképzés

Diplomásoknak ajánljuk

A szakirányú továbbképzéseink a diplomásoknak nyújtanak továbbtanulási lehetőséget. A képzések elméletileg megalapozott, gyakorlatorientált ismereteket közvetítenek kiscsoportos formában és hozzájárulnak a vállalkozások tartós versenyelőnyének érvényesítéséhez. Az itt megszerezhető államilag elismert oklevelek a munkáltatók egyre szélesebb körében elfogadottak. Az előadásokat a szakma legelismertebb gyakorlati képviselői tartják. Az oktatás általában kéthetente a péntek délutáni és a szombat délelőtti órákban zajlik.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben