Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Felnőttképzési programok

Egészségügyi továbbképzés

Az Edutus Egyetem a Semmelweis Egyetem Digitális Egészségtudományi Intézetével együttműködésben orvosok, szakpszichológusok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók részére akkreditált továbbképzést szervez.

A továbbképzés átfogó célja az egészségügyben dolgozó szakemberek – már részben meglévő – digitális ismereteinek rendszerezése és kibővítése. A képzés összefoglaló módon mutatja be a résztvevőknek a teljes hazai e-egészségügyi rendszert, illetve annak működését, akik ezt követően az újabb szakmai ismereteket már ezekre az alapokra tudják ráépíteni.

Az előadások magas szakmai színvonalát a Semmelweis Egyetem Digitális Egészségtudományi Intézetének (SE-DEI) előadói biztosítják, akik többéves és szerteágazó tapasztalattal rendelkeznek a digitális egészségtudományok gyakorlati alkalmazása és oktatása kapcsán is.

Képzéseinket személyes jelenléttel valósítjuk meg, melyhez valós időben – tehát az oktatás napján – online módon is lehet csatlakozni.

Képzés megnevezése Óraszám Megjegyzés
A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben orvosok, szakpszichológusok és gyógyszerészek számára 9 Akkreditált továbbképzés

OFTEX, illetve GYOFTEX pontjóváírás

A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben egészségügyi szakdolgozók számára 9 Minősített továbbképzés

 

A továbbképzéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Balázs József

E-mail cím: balazs.jozsef@edutus.hu

Telefon: + 36 20 3842 566

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben