Szolgáltatásaink

MŰSZAKI INTÉZET ÉS LÉZERLABORATÓRIUM

Az Edutus Egyetem Műszaki Intézete (Tatabánya) széleskörű, több szintű kapcsolatrendszert épített ki és tart fenn Komárom-Esztergom megye ipari parkjaiba betelepült nemzetközi nagyvállalatok magyarországi gyáraival, illetve a hazai alapítású és tulajdonú cégekkel (kis-és középvállalatok). Az intézményközi együttműködések felölelik a duális képzéseket, a hallgatók részére szakmai gyakorlati helyek biztosítását, a cégek igényeinek megfelelő, kihelyezett tréningek megtartását, a gyakorlat-orientált műszaki alapszakos és mesterszakos képzésekbe a vállalati/gazdasági igényeknek a becsatornázását, a vállalati szponzoráció keretében történő egyetemi kutatási infrastruktúra-fejlesztéseket, magas hozzáadott értékű, egyedi ipari megbízások megszerzését.

A Műszaki Intézetről készített összefoglaló célja, hogy röviden bemutassa a Műszaki Intézet 5 különböző laboratóriumában (B. épület), valamint a szintén hozzá tartozó Passzív Házban lévő főbb oktatási-kutatási infrastruktúrákat, és az azokban rejlő lehetőségeket (korszerű gyakorlat-orientált oktatás, projekt alapú együttműködések, közös infrastruktúra használat).

A C. épületben levő lézerlaboratóriumról – amely alkalmas az oktatás és kutatási feladatok ellátása mellett, magas hozzáadott értékkel bíró ipari fejlesztési megbízások elvégzésére is – külön kiajánló anyag készült. A lézerlabor a lézeres anyagmegmunkálások kapcsán bevezetett egy olyan minőségirányítási rendszert, amely 2019. januárja óta megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek is. Az ISO 9001:2015 szerinti tanúsított státusz garantálja a gyors, hatékony és magas minőségű munkavégzést és a teljes körű vevői megelégedettséget.

Műszaki Intézeti összefoglaló Lézerlaboratórium összefoglaló

 

Passzív ház és szolár közlekedés
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új