Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Szolgáltatásaink

MŰSZAKI INTÉZET ÉS LÉZERLABORATÓRIUM

Az Edutus Egyetem Műszaki Intézete (Tatabánya) széleskörű, több szintű kapcsolatrendszert épített ki és tart fenn Komárom-Esztergom megye ipari parkjaiba betelepült nemzetközi nagyvállalatok magyarországi gyáraival, illetve a hazai alapítású és tulajdonú cégekkel (kis-és középvállalatok). Az intézményközi együttműködések felölelik a duális képzéseket, a hallgatók részére szakmai gyakorlati helyek biztosítását, a cégek igényeinek megfelelő, kihelyezett tréningek megtartását, a gyakorlat-orientált műszaki alapszakos és mesterszakos képzésekbe a vállalati/gazdasági igényeknek a becsatornázását, a vállalati szponzoráció keretében történő egyetemi kutatási infrastruktúra-fejlesztéseket, magas hozzáadott értékű, egyedi ipari megbízások megszerzését.

A Műszaki Intézetről készített összefoglaló célja, hogy röviden bemutassa a Műszaki Intézet 5 különböző laboratóriumában (B. épület), valamint a szintén hozzá tartozó Passzív Házban lévő főbb oktatási-kutatási infrastruktúrákat, és az azokban rejlő lehetőségeket (korszerű gyakorlat-orientált oktatás, projekt alapú együttműködések, közös infrastruktúra használat).

A C. épületben levő lézerlaboratóriumról – amely alkalmas az oktatás és kutatási feladatok ellátása mellett, magas hozzáadott értékkel bíró ipari fejlesztési megbízások elvégzésére is – külön kiajánló anyag készült. A lézerlabor a lézeres anyagmegmunkálások kapcsán bevezetett egy olyan minőségirányítási rendszert, amely 2019. januárja óta megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek is. Az ISO 9001:2015 szerinti tanúsított státusz garantálja a gyors, hatékony és magas minőségű munkavégzést és a teljes körű vevői megelégedettséget.

Műszaki Intézeti összefoglaló Lézerlaboratórium összefoglaló

 

Passzív ház és szolár közlekedés Cikk a Műszaki Intézetről
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben