Felnőttképzési programok

Projektmenedzsment alapok

Céges referencia: Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA)

A mai, gyorsan változó világunkban a cégek egyre inkább áttérnek a projekt alapú munkavégzésre, amely a digitalizáció térnyerése miatt egyre inkább az online térbe tevődik át. Nincs két egyforma projekt, minden projekt különböző folyamatot, egyedi módszertant és eszközöket igényel.

A képzés alapvető célja megismertetni a résztvevőket a projektmenedzsment (PM) módszertani megközelítéseivel, eszközeivel, gyakorlati alkalmazásának területeivel, a projektek fontosságának tényével. Cél a projekttervezés logikájának és informatikai hátterének megértése, megismerése és alkalmazása is esettanulmányok segítségével.

Az Edutus Egyetem Műszaki Intézete meghirdeti a különböző ágazatokban tevékenykedő cégek operátori, technikusi, mérnöki, műszaki menedzseri munkakörökben dolgozó munkavállalói számára az alábbi lehetőséget:

Tanfolyam megnevezése: Projektmenedzsment alapok

Oktató: Dr. Peredy Zoltán

Tanfolyam időtartama: 2*8 óra (összesen 16 óra)

Tanfolyam tematikája (megegyezés szerint testre szabható):

 1. Projektmenedzsment alapfogalmai
 2. Hagyományos projektmenedzsment (alapelvek, főbb lépések, eszközök, folyamatok, szabványok)
 3. Agilis projektmenedzsment (alapelvek, módszertani keretek: SCRUM és KANBAN – hasonlóságok és különbségek)
 4. Ipar 4.0. technológiák (mesterséges intelligencia, felhő alapú technológiák) hatásai és szerepe a projektmenedzsmentben
 5. Nemzetközi projektek menedzselésének speciális jellemzői
 6. Pályázati projektek
 7. Esettanulmányok

Jelentkezés egyénileg vagy a munkaadó általi beiskolázással történhet.

A tanfolyam díja: nettó 220 ezer Ft/fő + ÁFA (amelyet a munkaadó átvállalhat).

5 fő vagy annál több jelentkező esetében a Ft/fő díjak helyett a három napos tanfolyamra egy fix összegű napidíjat számítunk: nettó 350 ezer Ft/nap+ ÁFA

A képzés FAR bejelentés köteles, az ár az ÁFA-t is tartalmazza.

Oktatás helyszíne: Edutus Egyetem Műszaki Intézet B. épület 305. tárgyaló (2800 Tatabánya, Béla király krt. 58.)

Igény esetén, céges megrendelésnél az adott cég székhelyére vagy telephelyére történő kiszállással is megoldható a tanfolyam megtartása. Ez esetben a cégnek vállalnia kell az oktató úti és szállásköltségeinek a megtérítését is a tanfolyami díjon felül.

A tanfolyamokat 2 napos turnusokban tartjuk az oktatóval előre egyeztetett időpontokban minden év III. és IV. negyedévében.

A tanfolyam díja magában foglalja a terembérletet, az oktató díjazását, tananyagkészítést, előadásanyagok jegyzet formájában való kiosztását, látogatási bizonyítvány kiállításának költségeit.

Miért éri meg elvégezni a projektmenedzsment alapok tanfolyamot:

 • A tanfolyam résztvevői a megszerzett ismeretanyag birtokában képessé válnak munkahelyükön saját céges projektjeik sikeres vezetésére, másrészt fejleszti a projektmenedzserektől várt legfontosabb kompetenciáikat.
 • A képzést sikeresen elvégzett hallgatók elkötelezetté válnak a minőségi munkavégzésre, a munka világában az együttműködésre, a csapatban, projektben való munkavégzésre; Szívesen vállalnak feladatot projektekben, munkacsoportokban.
 • Ár/érték arányos képzést kapnak a jelentkezők.
 • A tanfolyam során megszerzett kompetenciák hozzájárulhatnak az adott munkavállaló munkaerőpiaci pozícióinak javításához, elősegítve szakmai karrierjük további építését.

Jelentkezés, érdeklődés e-mail-ben vagy telefonon:

Mátay Dominika tansz. előadónál (Műszaki Intézet) – mobil: +36 70 614 2354, e-mail: matay.dominika@edutus.hu

A tanfolyam részleteiről további felvilágosítás és időpont egyeztetés:

Dr. Peredy Zoltán vegyészmérnök, gazdasági mérnök, mobil: +36 30 247 2959; e-mail: peredy.zoltan@edutus.hu

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új