Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Felnőttképzési programok

FANUC Robotika középszinten

Céges referencia: Hartmann Hungary Kft.

Az ipar különböző területein az automatizált/robotizált gyártási folyamatokban az egyik legelterjedtebben használt robot típus a FANUC.

Tapasztalataink szerint nem kap megfelelő hangsúlyt a robotikai ismeretek oktatása, holott a munkaerőpiac részéről egyre nagyobb igény mutatkozik a cégek részéről az ilyen jellegű tudásátadó, költséghatékony megoldást jelentő képzésekre, illetve az ezek révén megszerezhető munkaerőpiaci kompetenciákra.

Az Edutus Egyetem Műszaki Intézete meghirdeti az alábbi képzést a különböző ágazatokban tevékenykedő cégek operátori, gépkezelői, technikusi munkakörökben dolgozó munkavállalói, továbbá a téma iránt érdeklődőkszámára, akik rendelkeznek előzetes robotikai ismeretekkel.

Képzés típusa:

bejelentett felnőttképzés

Jelentkezés feltétele:

középfokú vagy felsőfokú végzettség

Kimenet:

tanúsítvány a képzés elvégzéséről

Oktató:

Szilágyi Zoltán villamosmérnök

Képzés időtartama:

18 óra (3×6 óra)

Képzés tematikája:

  1. FANUC robotikai alapok összefoglalása, frissítése.
  2. Bővített programutasításkészlet.
  3. Összetett programok szerkesztése.
  4. Kommunikáció.
  5. További alkalmazási lehetőségek.

A képzés elvégzését igazoló tanúsítvány kiadásának feltétele:

  • a foglalkozások legalább 80%-án való részvétel,
  • a záróvizsga feladat minimum 70%-os teljesítése.

Képzés helyszíne: 

Edutus Egyetem Műszaki Intézet 2. laboratóriuma (2800 Tatabánya, Béla király krt. 58.)

A képzést 3 napos turnusokban tartjuk az oktatóval előre egyeztetett időpontokban (minden képzésben részt vevő személynek lehetősége lesz a 2. laborban található FANUC robottal és szoftverrel való gyakorlásra).

Igény esetén, céges megrendelésnél az adott cég székhelyére vagy telephelyére történő kiszállással is megoldható a képzés megtartása, amennyiben a helyszínen biztosítottak az oktatás technikai feltételei. Ez esetben a cégnek vállalnia kell az oktató úti- és esetleges szállásköltségeinek a megtérítését is a képzési díjon felül.

Jelentkezés egyénileg vagy munkáltató általi beiskolázással történhet.

A képzés díja:

nettó 280.000 Ft + ÁFA /fő (amelyet a munkáltató átvállalhat).

5 fő vagy annál több jelentkező esetében a Ft/fő díjak helyett a három napos képzésre egy fix összegű napidíjat számítunk: nettó 400 ezer Ft+ÁFA /nap.

Miért éri meg elvégezni a FANUC robotika középszinten képzést?

  • Az átadandó széleskörű alapokra építve a továbbiakban „kis energiabefektetéssel” bárki gyorsan el tudja sajátítani a különböző cégeknél jelenleg használt különböző FANUC robot típusok programozását és kezelését.
  • Képes lesz összetettebb programok szerkesztésére és robotalkalmazások használatára.
  • A különböző robotfejlesztő, gyártó és értékesítő cégek saját képzéseihez képest ár/érték arányos képzést kapnak a jelentkezők. A képzés során megszerzett kompetenciák hozzájárulhatnak az adott munkavállaló munkaerőpiaci pozícióinak javításához.

Amennyiben a FANUC robotikai alapok képzést is igénybe veszi, mely képzésről bővebb információt ITT talál honlapunkon, 10% kedvezményt kap mindkét képzés díjából!

Jelentkezés, érdeklődés:

Horváth Zsuzsanna tanszéki előadónál (Műszaki Intézet)

mobil: +36 20 384 3551

e-mail: horvath.zsuzsanna@edutus.hu

A képzés részleteiről további felvilágosítás és időpont egyeztetés:

Szilágyi Zoltán

e-mail: szilagyi.zoltan@edutus.hu

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben