2016-02-04 17:11

„Rendíthetetlen energiákkal dolgozik intézményének hazai és nemzetközi elismeréséért, miközben a szakmai lobbitevékenységre, kutatásokban, konferenciákon való részvételre is szakít időt.”- írja a Turizmus Kft. az „Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban” kiadványában.

De kiről is van szó?
Nem másról, mint főiskolánk rektoráról, Dr. Jandala Csilláról, ugyanis Ő is bekerült a Top 50-be!

...


2015-12-13 19:03

A fesztiválon tovább folytatódott a Nemzeti Parki Termék védjeggyel kapcsolatos kutatás, mely a Duna-Ipoly Nemzeti Park pilot projektje, amely a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával készül.
A kutatásban rendszeresen és aktívan részt vállaló hallgatóink ismét kérdező biztosként segítették a programot, majd az adatok feldolgozását és kódolását is elvégzik: A résztvevők névsora: ...


2016-02-15 08:44

Négy felsőoktatási intézmény működik együtt a Bejárható Magyarország Program megvalósításáért

Együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá az EDUTUS Főiskola, az Eszterházy Károly Főiskola, a Nyugat – magyarországi Egyetem, és a Testnevelési Egyetem vezetői a Bejárható Magyarország Program megvalósítása, különös tekintettel az oktatásba való szélesebb körű integráció elősegítésére.

...


2016-12-23 13:32

Nem kell már külföldre menniük azoknak, akik nemzetközi környezetben szeretnének jól fizető munkakörökben dolgozni. Minderre kiváló lehetőséget jelent a hazai SSC szektor.  A TATA Consultancy Services kiemelt támogatója az Edutus Főiskola SSC Specialista szakirányú továbbképzésének, amelynek keretében a résztvevők felkészítést kapnak a nemzetközi szolgáltató központokban történő munkavállalásra, karrierépítésre.


2016-05-02 09:00

A „European Tax and Accounting in Practice – 2016” nemzetközi adó és számvitel a gyakorlatban verseny idén március 13-19. között került megrendezésre Rigában, melyen főiskolánk hallgatói is részt vettek. Büszkén mondható, hogy csapatunk jó eredményt ért el. Az élménybeszámolóból látszik, hogy hallgatóink értékes tapasztalatokat szereztek, valamint a verseny lehetőséget teremtett új kapcsolatok kialakítására is.

Gratulálunk!

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ


2016-02-15 08:28

Ssc-szakmák: iskolában is oktatják címmel jelent meg a HVG oldalain egy cikk az Edutus Főiskola és az SSC Heroes közös SSC szakmához kapcsolódó oktatási tevékenységéről.

CIKK megtekintése!


  2015-12-13 19:04

  A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával kötött együttműködési megállapodás keretében 11 fő fejezte be tanulmányait az Edutus Főiskolán, Tatabányán a Gyártósori gépbeállító OKJ képzésen, és tett sikeres záróvizsgát 2015. december 3-án.

  ...

  A Fővárosi Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával kötött együttműködési megállapodás keretében 44 fő fejezte be tanulmányait az Edutus Főiskolán, Budapesten a Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ képzésen.

  ...


  2017-02-08 16:52

  2017. február 8-án Esztergomban megalakult a Tatabánya-Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft. 


  2016-09-27 10:14

  Példaértékű együttműködés: szeptemberben elindul egy régóta várt, hiánypótló üzleti képzés az SSC szektor számára

  Az SSC szektor és a jelentkezők részéről is megkülönböztetett figyelem kíséri az Edutus Főiskolán szeptember 30-án Budapesten induló egyéves SSC specialista szakirányú továbbképzést. A Főiskola a programot az SSC Heroes szakmai támogatásával és piacvezető nemzetközi szolgáltató központok bevonásával valósítja meg. A képzésbe bekapcsolódó vállalatok a BT, GE, Mylan, TATA és a Viacom szakemberei a szolgáltató központok folyamataival, a nemzetközi vállalatok működésével, a legelterjedtebb vállalatirányítási rendszerekkel, és elengedhetetlen interkulturális konfliktuskezelő gyakorlatokkal ismertetik meg a hallgatókat. 

  ...

  SAJTÓKÖZLEMÉNY