Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

XXVII. Nemzetközi Hét az Edutus Egyetemen

XXVII. Nemzetközi Hét az Edutus Egyetemen

2024. április 7-12. között az Edutus Egyetem immár huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi Hetet, amely kiemelkedő, internacionális esemény az intézmény éves naptárában. Idén 12 országból 15 partnerintézmény küldött hallgatókat, oktatókat és dolgozókat a programra, ami összesen közel 200 vendéget jelentett. A hét során több diákunk és oktatónk is önkéntes munkájával segítette a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítást, amit utólag is köszönünk.

A Nemzetközi Héten a hallgatók lehetőséget kaptak arra, hogy hat különböző kurzus közül válasszanak. A tanórákon mélyebb betekintést kaphattak az interkulturális kommunikáció, pénzügy és a kreatív vállalkozás világába, a digitális készségek és a fenntarthatóság alapjain keresztül.

A vendégek számos kulturális és szabadidős tevékenységen vehettek részt. A hetet a Hotel Mercure Ibis Budapest Castle Hill-ben kezdték, ahol lehetőséget kaptak egymás megismerésére, és az esemény hivatalos megnyitására is itt került sor . A heti programok között szerepelt kirándulás a Budapest Eye-hoz, valamint látogatás Visegrádra, ahova a diákok hajóval érkeztek. A középkori csapatépítő programok után reneszánsz lakomán vehettek részt, valamint megtekinthették a város nevezetességeit. A szabadidős programok alkalmával még olyan további meghatározó budapesti helyszínekre is elkísértük a résztvevőket, mint a Parlament vagy a  Margitsziget.

A Nemzetközi Hét nem csupán egy tanulmányi esemény, hanem egy olyan platform, ahol a világ minden tájáról érkező hallgatók és oktatók együttműködve gazdagíthatják tudásukat és tapasztalataikat. Az Edutus Egyetem továbbra is elkötelezett amellett, hogy támogassa a nemzetközi mobilitást és a kulturális sokszínűséget. Nagyon várjuk a következő évi eseményt, hogy tovább erősítsük ezeket az értékeket és kapcsolatokat.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben