Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

International Business Academy – Nemzetközi hét Koldingban

Az Edutus Egyetem 8 fős delegációval (5 fő hallgató és 3 fő staff) vett részt dán partneregyetemünk, az IBA (International Business Academy) által szervezett Nemzetközi Héten Koldingban, március 18 és 22. között.
Az üzleti témájú kurzuson megtapasztalhatták a dán oktatás lényegét: a csoportmunka és az önállóság ötvözetét, gyakorlatorientált szemlélettel és rengeteg humorral. Emellett jártak egy sörfőzdében, angol kocsmában és egy fantasztikus kínai esten is részt vettek. Illetve megnézték a csodálatos koldingi várat, kapcsolatokat építettek miközben nagyon-nagyon jól érezték magukat!
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben