Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Gyászhír

Sajnálattal tudatjuk egyetemünk közösségével, hogy kiváló kollégánk, Dr. habil Réger Béla, a Gazdálkodástudományi Tanszék főiskolai tanára március 22-én súlyos betegség következtében elhunyt. Személyében nagytudású és elkötelezett kollégát veszítettünk el, aki egész életét a tudománynak, az oktatásnak és a jövő generáció felkészítésének szentelte.  Pályája elején katonaként, majd a polgári életben kutatóként és oktatóként folyamatosan lépést tartott a logisztika és az ellátásiláncok terén végbemenő változásokkal, kutatási tevékenységével maga is hozzájárult a szakterület tudományos eredményeinek gyarapításához, és különös érzéke volt ahhoz, hogy  a hallgatók számára hatékonyan adja át tudását.

Osztozunk elhunyt kollégánk családjának fájdalmában  és emlékét megőrizzük.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben