Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Gyár- és fürdőlátogatáson jártak a diákok

2024.02.09-én ellátogatott Peredy Zoltán műszaki igazgató, dr. Dőri István és Varga István mesteroktató Bükre a Nestle gyárába, ahol a cégnél dolgozó, jelenleg első évfolyamos, alapszakos levelezős mechatronikai mérnök hallgatóink kalauzolták el őket.

A cégnél tett látogatás során bemutatták a teljes technológiai folyamatot, gépek működését és karbantartását és az ehhez tartozó duális oktató termeket. Sok-sok újdonsággal és szuper ötletekkel tértek haza és azóta is egymást segítve készülnek több projekttel, úgymint a doboz hajtogató gép és az Egyetem régi pneumatikus járművének villamos meghajtásúvá alakítása.

A másodéves turizmus hallgatók egy komplex intézménybejáráson jártak a Széchenyi fürdőben Dr. Köbli Ádám „Turisztikai erőforrások” órájának keretében.

Katus Bernadett értékesítés és marketing menedzser izgalmas vezetésével a fürdő minden részét bejárhatták a diákok, megismerkedtek a fürdő történetével és a különböző részlegek feladataival, beleláthattak a fürdő napi működésébe, beleleshettek a különleges szolgáltatások (sörfürdő, iszappakolás, pálmaház) rejtelmeibe.

 
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben