Tanulmányi tájékoztató

Tanév rendje, operatív tanrendek, nyelvi követelmények, egyéb tájékoztatók

A 2017/2018. tanév rendje

Órarendek

Az aktuális órarendi információk letölthetők a Neptun belépési oldalról, illetve minden hallgató megtekintheti saját órarendjét a Neptun Tanulmányi rendszerből a Tanulmányok/Órarend menüpontban.

Nyelvi követelmények és mentesség az Edutus Főiskolán

Tájékoztató a főiskola tanterveiben és az oklevél kiadásának feltételeként előírt nyelvvizsga követelményekről valamint ezek alóli felmentésekről.

Tájékoztató a végbizonyítvány megszerzésének,  záróvizsga letételének és a nyelvvizsga-követelmények teljesítésének határidejéről

Tájékoztató a végbizonyítvány megszerzésének, záróvizsga letételének és a nyelvvizsga-követelmények teljesítésének határidejéről a 2005. évi CXXXIX. törvény a felsőoktatásról és a 2011. évi CCIV. törvény a nemzeti felsőoktatásról és az
Edutus Főiskola Kreditrendszerű Tanulmányi és Vizsgaszabályzat alapján.

Tanulmányi tájékoztató általános rész

Tanulmányi tájékoztató képzési rész (mintatantervek)

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben