Sport

Ha már eleget tanultál és mozgásra vágysz, nálunk sok minden közül választhatsz! A nappali tagozatosok kötelező testnevelése mellett több városi sportlétesítménnyel állunk kapcsolatban Tatabányán és Budapesten is, ahol hallgatóink jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a sportklubok, uszodák és fitnesztermek szolgáltatásait.

A főiskola kis csapata minden évben indul a Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratonon, ide Te is csatlakozhatsz! Vagy ha játékosabb kedvű vagy, nos nálunk lehetőséged van színvonalas kosár- vagy futballmérkőzéseket végigizzadni. Konditermünkben gyúrhatsz kedvedre, de akár táncos aerobic órákat is végigmozoghatsz. A kevésbé mozgalmas hallgatók részére ajánljuk a közkedvelt csocsóbajnokságokat!

Sport az Edutus Főiskolán

KÖTELEZŐ TESTNEVELÉS

Minden hallgató, aki felvette a testnevelés tárgyat, az Budapesten az Edufit edzőterembe járhat erőfejlesztés és/vagy cardio órára Csépe Pannihoz a neptunban megadott órarend szerint.

http://www.facebook.com/EdufitWellnessKozpont

A sporttal kapcsolatos kérdéseket Csépe Panni sportszervező válaszolja meg a csepe.balintne@edutus.hu email címen.

További információ kérhető a tagozati Hallgatói Szolgáltató Irodákban is.

HISZI Nyitva tartás:

H-P: 10.00 – 16.00

SZ: 9.00 – 13.00

educard@edutus.hu

SKYPE: educard3

telefon:

Budapest: 06-1/450-24-20/213-as mellék

Tatabánya: 34/ 520 445

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben