Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Sport

Ha már eleget tanultál és mozgásra vágysz, nálunk sok minden közül választhatsz! A nappali tagozatosok kötelező testnevelése mellett több városi sportlétesítménnyel állunk kapcsolatban Tatabányán és Budapesten is, ahol hallgatóink jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a sportklubok, uszodák és fitnesztermek szolgáltatásait.

Az Egyetem kis csapata minden évben indul a Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratonon, ide Te is csatlakozhatsz! Vagy ha játékosabb kedvű vagy, nos nálunk lehetőséged van színvonalas kosár- vagy futballmérkőzéseket végigizzadni. Konditermünkben gyúrhatsz kedvedre, de akár táncos aerobic órákat is végigmozoghatsz. A kevésbé mozgalmas hallgatók részére ajánljuk a közkedvelt csocsóbajnokságokat!

Sport az Edutus Egyetemen

KÖTELEZŐ TESTNEVELÉS

Minden hallgató, aki felvette a testnevelés tárgyat, az Budapesten az Edufit edzőterembe járhat erőfejlesztés és/vagy cardio órára Csépe Pannihoz a neptunban megadott órarend szerint.

A sporttal kapcsolatos kérdéseket Csépe Panni sportszervező válaszolja meg a csepe.balintne@edutus.hu email címen.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben