Gólyatábor

Kedves Gólya!

Ki tudja hányadikként mi is szeretnénk neked gratulálni sikeres felvételid miatt! Reméljük, hogy az Edutuson töltött éveid alatt sok új barátot, tapasztalatot és tudást fogsz szerezni!

Ám mielőtt elkezdődne az igazi feketeleves szeretnénk Veled együtt közösen megünnepelni azt, hogy az EDUFamily tagja lettél. Így hivatalosan is meghívunk a 2018-as Edutus Gólyatáborba!

Néhány információ:

Gólyatábor helyszíne: Horány, Regatta Szabadidő Központ

Gólyatábor időpontja: 2018. szeptember 6.-9. (csütörtök-vasárnap)

Gyülekező és találkozási pontok: 2018. szeptember 6. csütörtök

  • találkozási pont: Nyugati pályaudvar, Westend felőli parkoló: 9:00-9:30 között

  • találkozási pont: Dunakeszi-Horány komp megálló: 10:40-11:00 között

  • találkozási pont: Horány, Regatta Szabadidőközpont: 11:30

A jelentkezési ívben lesz lehetőséged kiválasztani, hogy melyik találkozási pontnál fogsz csatlakozni a csoporthoz.

Ahhoz, hogy Te is részt tudj venni a táborban, egy jelentkezési lapot kell kitöltened, amit ezen a linken találsz:

https://www.survio.com/survey/d/O6Q7T5E6R6L2R6P7P

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. AUGUSZTUS 28., 0:00

 

Egy kis betekintő, hogy mire számíthatsz a gólyatáborban:

 1. nap – Rögtön három nap rettentően fárasztó suli után csütörtök reggel találkozó a Nyugati Pályaudvaron, ahonnan elstartol a csapat Dunakeszire, onnan pedig, hogy sokkal hangulatosabb legyen a dolog, komppal közelítjük táborhelyünket. Miután mindenki elfoglalja királyi lakosztályát és letudjuk a hivatalos dolgokat, kezdetét veszi az ismerkedés és a buli. Különböző feladatokon keresztül fogjuk építeni a csapatot, de a csapatversenyek sem fognak elmaradni. Unatkozni senki nem fog, este pedig kezdetét veszi a reggelig tartó dorbézolás.
 2. nap – SURVIVOR! A reggeli kóma leküzdése után, nem lesz sok idő pihenni, hiszen a feladatok és a versenyek tovább folytatódnak. WARNING! Az, hogy melyik csapat teljesít napi szinten a legjobban, nagyon fontos, hiszen a „vesztes” csapatnak “büntetés” jár. Emellett az esti programokon és bulikon mindenki figyeljen! Az éj leple alatt „tolvajok” fognak garázdálkodni a tábor területén, ne légy az áldozatok között!
 3. nap – NIIINCSEN HAAAANGOTOK! A tábor utolsó előtti napja, pihenni ekkor se fogtok! A csapatok utolsó esélye, hogy megszerezzék a dicsőséget, és kiérdemelje az Edutus Gólyatábor nyertes csapatának járó címet. Az utolsó este kicsit nyugisabb, családiasabb körben fog zajlani, hogy mindenki kipihenje az elmúlt napok fáradalmait és még közelebb kerülhessünk egymáshoz.
 4. nap – AZ IFJÚ VÁNDOR MEGPIHEN! Gratulálunk, túl élted! Reméljük, hogy rengeteg – pozitív – élménnyel és új baráttal tér haza mindenki. A délutáni órákban érkezünk vissza a Nyugatiba, ahonnan mindenki mehet haza rápihenni az első félévére.

 

 Hogy mit hozz magaddal?

 • fürdőruha
 • szívedhez-májadhoz közel álló itóka (a HÖK biztosít valamennyi italt a játékokhoz és azon felüli dorbézoláshoz, de készleteink végesek)
 • játszós ruha, amit nem sajnálsz, ha koszos lesz
 • jókedv

A tábor részvételi díja: 20.000 HUF

Fizetési határidő: 2018. szeptember 4., 0:00

FIZETÉS:

Kedvezményezett neve: Edutus Egyetem

Számlaszám: 10300002-40000413-00003285

Közlemény: Gólyatábor, Vezetéknév Keresztnév, születési idő

 

Még egy fontos dolog!

A Facebookon létrejött már egy Edutus Gólyák 2018 csoport, ahová sok-sok szeretettel várunk mindenkit! Hidd el, egyetemi éveid alatt nagyon hasznos lesz! Tehát, ha esetleg te még nem vagy benne, az alábbi linken eléred:

https://www.facebook.com/groups/289098381656986/

 

Bármi kérdés esetén keress nyugodtan!

Oláh Dzsenifer, jenniolah97@gmail.com vagy 06-70/775-4631

 

További szép nyarat kívánunk,

az Edutus HÖK csapata

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új