Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Rektori köszöntő

Kedves felvételt nyert Hallgatók!

Engedjék meg, hogy elsők között köszöntsem Önöket egyetemünk hallgatói között. Még tart a nyár, de már célba értek a tél során beadott felvételi eredményeket tükröző jelentkezések, melyeknek köszönhetően most intézményünkben üdvözölhetem Önöket.

Nagy mérföldkő ez az Önök életében, hiszen lezárult egy korszak és kezdetét veszi egy új. A sikeres felvételi a középiskolás tanulmányi munkájuknak méltó elismerése, és az ezt követő felsőfokú tanulmányaik minden bizonnyal hozzájárulnak majd további életük megalapozásához, hiszen egyetemi éveik alatt felkészülhetnek hivatásukra, olyan barátságok és szerelmek szövődhetnek, melyek meghatározhatják majd sorsuk alakulását.

Egyetemünk nem csak az Önök által választott képzéssel, de számos más szolgáltatással is lehetőséget kínál azok számára, akik a választott képzésen túl más területen is kívánják tudásukat gyarapítani.

Bízom abban, hogy a munkával töltött éveikre történő felkészítésük során olyan tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodnak majd, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy életük azon az úton induljon el, melyen azt szeretnék.

Soraimat zárva engedjék meg, hogy megköszönjem az intézményünkbe és az általa kínált oktatási tevékenységünkbe vetett bizalmukat és szívből remélem, hogy mindannak az elvárásnak, mellyel egyetemünkre érkeznek, maradéktalanul meg tudunk felelni és olyan egyetemii éveket hagynak maguk mögött, melyekre évtizedek múlva is derűsen emlékeznek vissza.

Ehhez kívánok Önöknek jó egészséget, sok erőt és kitartást.

Némethné Dr. Gál Andrea

rektor

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben