Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Nemzetközi programok

Kettős diploma

Intézményünknek jelenleg több intézménnyel van megállapodása ún. kettős diploma megszerzésére. Ennek lényege, hogy az Edutus Egyetemen tanulmányokat folytató hallgató két intézmény diplomáját szerezheti meg egyidejűleg, rövidebb tanulmányi időtartam alatt. A külföldi intézmény a kreditelismerés révén beszámítja a hallgató által korábban teljesített kurzusokat (minimum 120 kredit) és a fogadó intézményben két tanulmányi félév teljesítését követően a hallgató megszerezheti annak diplomáját is.
Több esetben további fél év szakmai gyakorlat szükséges a kettős diploma megszerzéséhez.

Kettős diploma programok

1. Ostfalia University of Applied Sciences, Germany WOLFSBURG – „Trade and Marketing” BA in German and English
2. Double degree with SRH Hochschule Heidelberg, Germany – „Business Administration and Management” BA , HEIDELBERG
3. Double degree with International Business Academy– „Trade and Marketing” BA , KOLDING, DENMARK
4. Double degree with Hochschule Aalen, Germany, AALEN – Mechatronincs, Industrial Management, Business Administration for SMEs (language of instruction: German), International Business Studies (language of instruction: German or English)

Az Edutus Egyetem Erasmus ösztöndíjjal támogatja a programokban való részvételt (tanulmányi és szakmai gyakorlati támogatás).

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben