Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Legújabb szakmai felnőttképzéseink

Legújabb képzéseink:

  • Energiamenedzsment
  • Hulladékgazdálkodás
  • Okos közlekedés
  • Pilóta-nélküli légijármű használat – I. modul
  • Pilóta-nélküli légijármű használat – II. modul

Energiamenedzsment

Hulladékgazdálkodás

Okos közlekedés

A képzés célja a hatékony energiagazdálkodást, takarékos energiafogyasztást eredményező, megújuló energiaforrásokra alapuló technikák és ismeretek oktatása. A hulladékgazdálkodás célja a résztvevők felkészítése arra, hogy szakmai tevékenységük során döntéseikben tudatosan legyenek képesek felelősséget vállalni a környezet megóvásáért, védelméért a területükön keletkező hulladékok, szennyezések tudatos menedzselésével.  A digitális transzformáció és az új ipari forradalom a közlekedésben is paradigmaváltáshoz vezet, eljött a Mobilitás 4.0 korszaka. A képzés célja ezért a közlekedés jogi és szervezeti kereteinek bemutatását követően az intelligens mobilitáson alapuló technikák és ismeretek oktatása. Az ITS rendszerekkel való megismerkedés, valamint a közlekedés modellezési és szimulációs módszereinek, a jövőbeli tervezés lehetőségeinek bemutatása.
Érdekel Érdekel Érdekel

Pilóta-nélküli légijármű használat – I. modul

Pilóta-nélküli légijármű használat – II. modul

A képzés célja egy megfelelő általános elméleti és gyakorlati drónkezelői tudás alap biztosítása ahhoz, hogy a résztvevők haladó drón felhasználói kompetenciákkal rendelkezzenek a későbbiekben. A szokványos jogosítvány megszerzésén túl a drónalkalmazási lehetőségek bemutatása. A pilóta-nélküli légjármű használat képzés második modulja emelt szintű tudást biztosít a drónkezelők számára. Nagy hangsúlyt fektetve a megszokott elméleti oktatáson felül, a drón kezelésre és gyakorlati képzésre.
Érdekel Érdekel
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben