Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

2023 novemberében induló felnőttképzések

Folyamatfejlesztési alapok

A képzés óraszáma: 16 óra (2 alkalommal 6 óra, 1 alkalommal 4 óra)

A képzés módja: jelenléti oktatás

A globalizálódó üzleti környezetben az egyre élesedő piaci versenyben való helytállás egyre nagyobb kihívást jelent a cégek számára. Ennek feltétele az átlátható, stabil és jövedelmező értékteremtő folyamatok működtetési feltételeinek megteremtése. Ezáltal lehetővé válik a vevői igények minél magasabb minőségi színvonalon, fenntartható módon történő kielégítése a költségek és az átfutási idő optimalizálásával még a megnövekedett alapanyag, energia-és rezsiárak mellett is. A képzés célja a folyamatfejlesztés módszertani eszköztárával és ezek alkalmazásával megismertetni a képzésben résztvevőket.

Bővebb információ

 

Minőségmenedzsment alapok

A képzés óraszáma: 18 óra (3 alkalommal 6 óra)

A képzés módja: 3 alkalom jelenléti formában és/vagy online képzés keretében (valós időben online módon is lehet csatlakozni a képzési alkalmakra)

A képzés alapvető célja megismertetni a résztvevőket a minőségmenedzsment általános elméleti alapjaival, módszereivel, valamint gyakorlati alkalmazási területeivel (TQM; szabványok; akkreditálás, auditálás, tanúsítás alapjai; főbb minőségjavító és fejlesztő módszerek)

Bővebb információ

 

Projektmenedzsment alapok

A képzés óraszáma: 16 óra (2 alkalommal 8 óra)

A képzés módja: 2 alkalom jelenléti formában és/vagy online képzés keretében (valós időben online módon is lehet csatlakozni a képzési alkalmakra)

A képzés alapvető célja megismertetni a résztvevőket a projektmenedzsment módszertani megközelítéseivel, eszközeivel, gyakorlati alkalmazásának területeivel, a projektek fontosságának tényével. Cél a projekttervezés logikájának és informatikai hátterének megértése, megismerése és alkalmazása is esettanulmányok segítségével.

Bővebb információ

 

Hulladékgazdálkodás

A képzés óraszáma: 30 óra (5 alkalommal 6 óra)

A képzés módja: 4 alkalom (24 tanóra) online képzés keretében és 1 alkalom (6 tanóra: üzemlátogatás, Passzív Ház bemutatása) jelenléti formában vagy a 30 órás képzés jelenléti formában

A képzés célja a résztvevők felkészítése arra, hogy szakmai tevékenységük során döntéseikben tudatosan legyenek képesek felelősséget vállalni a környezet megóvásáért, védelméért a területükön keletkező hulladékok, szennyezések tudatos menedzselésével.

Bővebb információ

 

Alkalmazott gépi tanulás

A képzés óraszáma: 48 óra (8 alkalommal 6 óra)

A képzés módja: jelenléti oktatás

Mesterséges intelligencia alkalmazása a mindennapokban!

A gépi tanulás, mint a mesterséges intelligencia egy részhalmaza, alapvetően olyan algoritmusokkal foglalkozik, amelyek az információt döntésre, beavatkozásra alkalmas intelligenciává alakítják. A képzés a „learning-by-doing” módszertan segítségével építkezik, „Case Study”-k mentén vezeti be a résztvevőt a különböző szakterületek egy-egy jellemző problémájának, feladatának vizsgálatába.

Bővebb információ 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben