Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Budapesten is versenyeztek a “Már csak egy robot hiányzik” pályázat nyertesei

A „Már csak egy robot hiányzik” pályázat miskolci nyerteseiről már meséltünk, most újabb két sikertörténetet mutatunk be, akik a budapesti elődöntőn versenyeztek április 26-án. Az Esztergomi Petőfi Sándor Általános Iskola a Féktelenek csapatot, az Újlaki Magyar-Olasz Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedig az Újlaki Robotics csapatot indította a WRO versenyen.

Az Esztergomi Petőfi Sándor lskolának ez a második versenyszezonja, a történetük kifejezetten izgalmas, mert az intézményben a pályázat előtt nem volt semmilyen robotkészlet és a gyerekek csak elméletben programoztak, így kezdőként indultak a WRO megmérettetésein.  Az akadályokat mind az oktatók, mind a gyerekek elképesztően vették, versenyeztek a Regionális elődöntőn és még a Nemzeti döntőre is kijutottak. A tavalyi évhez hasonlóan idén is indultak az elődöntőn és szép eredményeket értek el.
Nagy öröm számunkra, hogy a gyerekek a segítségünkkel a gyakorlatban is kipróbálhatták az elméletben tanultakat.

Az Újlaki Magyar-Olasz Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata az Újlaki Robotics is második alkalommal indult idén a World Robot Olympiad versenyén, a gyerekek rengeteget készültek az elődöntőre. A tavalyi év tapasztalatait és az idei év alapos gyakorlásait felhasználva ügyesen teljesítettek a kihívásokkal teli pályákon a LEGO robotjukkal.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben