Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

REKTORI UTASÍTÁS

REKTORI UTASÍTÁS

az oktatók, kutatók, tanárok és TDK-zó hallgatók

publikációs tevékenységének és konferencia részvételének támogatásáról 

Az Edutus Egyetem Szenátusa a 28/2021. (szept. 15.) sz. határozatával támogatta, hogy az Edutus Egyetem intézményi költségvetésébe évente kerüljön betervezésre egy elkülönített keret azon hazai és nemzetközi publikációs és konferencia részvételi költségek fedezetére, amelyek más módon (például pályázati projektekből) nem finanszírozhatók. A határozat értelmében az elkülönített keret betervezésére először a 2022. évi intézményi költségvetésben kerül sor, és összege minden naptári év elején Rektori utasítás formájában kerül meghatározásra.

A fentiek alapján elrendelem, hogy a 2022. naptári évben az Edutus Egyetem költségvetésében 1.000.000 Ft, azaz egymillió Ft kerüljön elkülönítésre az intézményi publikációs tevékenység és konferencia részvétel támogatására.

A keret felhasználására a jogosultak – azaz az Edutus Egyetemmel munkaviszonyban álló oktatók, tanárok, kutatók, valamint hallgatói jogviszonyban állók – pályázatot nyújthatnak be, melyet a Tudományos Tanács bírál el. A pályázat feltételrendszere, valamint az online kitöltendő pályázati adatlap az egyetem honlapján az alábbi helyen található:

https://www.edutus.hu/rolunk/kutatasok-publikaciok/

Tatabánya, 2022. január 26.

Némethné Dr. Gál Andrea

rektor

Aláírt rektori utasítás
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben