Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Corporaise 2017 online üzleti szimulációs verseny

2017 február 22-ig lehet regisztrálni egy online üzleti szimulációs versenyre, ahol a különböző elméleti ismereteiket a gyakorlatban tehetik próbára. Az országos verseny során más egyetemek hallgatói ellen versenyezve kell sikerre vinni az irányítandó virtuális cégüket.

Az irányítandó cég egy online könyvkereskedelmi vállalkozás. Stratégiai, pénzügyi, humánpolitikai, marketing, készletgazdálkodási és kereskedelmi döntéseket kell hozni és alkalmazkodni kell a változó piaci környezethez.

 

A szimuláció előnye, hogy anyagi kockázattal nem jár, szemben egy valós vállalkozással. Kipróbálhatóvá válik, milyen döntéshozói pozícióban lenni. A szimuláció olyan készségeket fejleszt, mint például folyamat szemléletű gondolkodásmód, csapatmunka, tervezési képesség, komplex látásmód és idő-menedzsment.

 

A verseny időbeosztása:

  • Nevezési határidő: 2017/02/22
  • Online selejtezők: 2017/02/27-2017/03/10
  • Online középdöntő: 2017/03/17-18
  • Élő részvétellel zajló döntő Budapesten: 2017/04/01

Nevezési díj: 3900 forint/csapat

3 fős csapatokkal tudnak nevezni, további információ a www.corporaise.com vagy a www.facebook.com/corporaise linkeken érhető el.

Diákok számára órai szemléltető példa a Corporaise országos szimulációs verseny értelmezéséhez

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben