Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Államilag támogatott helyek a pótfelvételin az Edutuson

Augusztus 6. éjfélig lehet jelentkezni az idei pótfelvételire. Az Edutus Egyetemen is van lehetőség a pótfelvételi keretein belül bejutni még az idén szeptemberben induló képzésekre.  A választható képzésekről és a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken lehet tájékozódni: https://www.edutus.hu/felvetelizoknek/potfelveteli-aktualis-2023-2024/

Fontos információ a felvételizők számára, hogy műszaki menedzser mesterképzési szakunkon idén államilag támogatott helyek is nyitottak, ami a pótfelvételi során egyedi és nem mindennapi lehetőség. A képzés összesen 7 egyetemen került meghirdetésre, köztük az Edutus Egyetemen, ahol a képzés műszaki tudományterületű része a legkorszerűbb mechatronikai alapismeretekre épül.

Röviden a műszaki menedzser mesterképzésről

Ez a képzés stratégiájában, szemléletében, struktúrájában, tartalmában és módszereiben lényegesen eltér az általános menedzser képzéstől. Olyan, több tudományterületet is érintő képzésről van szó, melynek keretében a hallgatók alapos természet- és műszaki tudományi ismeretekkel egyidejűleg sajátítják el a mérnöki-műszaki feladatok realizálásához szükséges gazdasági és menedzsment ismereteket.

Tehát ha érdekel a műszaki terület és komplex, sokrétű tudásra vágysz, jelentkezz hozzánk műszaki menedzser mesterképzésre és még államilag támogatott helyeinkre is bejuthatsz.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben