Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

2022-es TDK meghirdetés

Kedves Hallgatók!

Az eddigi évekhez hasonlóan ebben a félévben is megrendezzük az intézményi TDK konferenciát, melynek várható időpontja 2022. november 17-18. a Tudomány Napjához kapcsolódóan, a helyzettől függően Tatabányán vagy online formában. A TDK munkával kiváltható egy szabadon választható tárgy, szaktanári döntéstől függően 1-3 kredit adható érte.

Fontosabb tudnivalók a TDK-val kapcsolatban:

A TDK-ra való jelentkezés határideje: 2022. október 14. 12.00 óra, jelentkezési lap leadásával, mely a Neptun Ügyintézés/Kérvények menü alatt az EDUTUS-TDK Jelentkezési lap néven érhető el. A kérvény leadása után a leadott kérvényeken belül van lehetőség kinyomtatni azt, illetve nyomtatás után aláírni és aláíratni a konzulenssel.

A jelentkezési lap Budapesten és Tatabányán egyaránt leadható. Budapesten Kökényesi Flóránál a 302-ben, Tatabányán Pataki Szilviánál a B épület II. em. 3. sz. irodában.

A TDK dolgozat leadási határideje: 2022. november 9. 12.00 óra

Budapesten Gondos Borbála részére, a 302-ben, vagy a 304-ben.

Tatabányán Pataki Szilvia részére, a B épület II. em. 3. sz. irodában.

A dolgozat a konzulens általi jóváhagyást követően adható le.

Kérdés esetén nyugodtan írjanak nekem a gondos.borbala@edutus.hu címre.

További információ

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben