Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Pálfi István Emlékkonferencia részvétel

A Pálfi István Régiófejlesztési Alapítvány és az Edutus Egyetem közös szervezésében Pálfi István Emlékkonferencia c. rendezvényre kerül sor, melynek
• időpontja: 2022. szeptember 29. (csütörtök) 14.00 – 17.00 óra
• helyszíne: Szent Adalbert Központ, Esztergom, Szent István tér 10., Fogadóterem

A konferencia célja Pálfi István munkásságának méltatása, melyet a határon átnyúló együttműködések fejlesztése és az ETT/EGTC jogintézményének létrehozása terén végzett. A konferencia szakmai témája a határon átnyúló közlekedésfejlesztés, amely téma kapcsán egyebek mellett a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a CESCI, az Ister-Granum EGTC és a Közlekedéstudományi Intézet részéről kértünk fel előadókat.

A Konferencián való részvételi szándékát legkésőbb szeptember 20-ig tudja jelezni felénk az űrlap kitöltésével.


Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben