Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Oktatók elérhetőségeinek bővítése

Kedves Oktató!

Az Edutus Egyetem folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információkkal lássa el egyetemi hallgatóit. Ennek érdekében szeretnénk frissíteni az egyetemi oktatókról található információkat a honlapon.

A tájékoztatás az oktatókról készült fotóval, angol/magyar nyelvű publikációkkal, angol/magyar nyelvű önéletrajzzal és –amennyiben van- LinkedIn elérhetőséggel bővül. Az említett adatok bekérését űrlap kitöltésével bonyolítjuk le.

Fontos tudnivalók az űrlap kitöltésével kapcsolatban:
• Kérem, figyeljen arra, hogy magyar vagy angol nyelven kell választ adnia/fájlt feltöltenie az adott kérdéssorban.
• Az angol és magyar nyelvű önéletrajzok pdf formátumban engedélyezettek.
• A publikációknál összesen 6-6 lehetőséget adunk meg. Angol és magyar nyelven is az első választott publikációt pdf formátumban kérjük, a többi 5-5 lehetőségnél linkeket várunk. (például: MTMI, MTMT stb.)
• A publikációk kitöltése nem kötelező. Az oktató eldöntheti, hogy szeretné-e megosztani a publikációit a weboldalon.
• A LinkedIn elérhetőség kitöltése sem kötelező, ezt is az oktató döntésére bízzuk, hogy szeretné-e megosztani, vagy nem.

Amennyiben szeretne még ennél is több információt megadni tevékenységeiről és munkásságáról, kérem, jelezze a novak.dorina@edutus.hu e-mail címen.

Köszönjük együttműködését!

Megengedett fájltípusok: .pdf.
Megengedett fájltípusok: .pdf.
Megengedett fájltípusok: .pdf.
Megengedett fájltípusok: .pdf.

Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben