Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Instruktori program – oktatói űrlap

ADATOK

INSTRUKTORI SZOLGÁLTATÁS


Ellenőrzés


Kedves Kollégák!

A jelenlegi járványhelyzet mindannyiunk, így hallgatóink életét is felforgatta.
Szeretnénk azonban az ebből adódó lehetőségeket kihasználni, így egy új szolgáltatást tervezünk bevezetni az Instruktori Program keretein belül.

A program célja hallgatóink minőségi oktatásának megsegítése, melybe szeretnénk az olyan felsőbb éves hallgatókat bevonni, akiknek már megvan a kellő tudása egyes tárgyakból. Hallgatók, akik alsóbb éves társaiknak, vagy akár a gólyáknak online korrepetálást, „felzárkóztatást” tudnak nyújtani, így nem csak a felkészülésben, de az egyetemi életben/hallgatói közösségben is hasznukra válhat.

Kérjük az alábbi űrlap kitöltésével segíts nekünk, hogy a legkiemelkedőbb hallgatók kerüljenek az instruktori csoportba, illetve a legfontosabb területekre tudjunk fókuszálni az instruktori rendszer kiépítésénél.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben