Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Instruktori program – hallgatói űrlap

ADATOK

INSTRUKTORI JELENTKEZÉS

INSTRUKTORI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELE


Ellenőrzés


Kedves Hallgatóink!

Az Edutus Egyetem a rendkívüli helyzetre való tekintettel egy új szolgáltatás bevezetését tervezi, ez az úgynevezett Instruktori program. Célunk egy olyan Hallgatói Öntevékeny Csoport létrehozása, melynek tagjai a digitális eszközök segítségével önkéntes alapon segítik hallgatótársaikat.

Fontos! Az instruktornak való jelentkezés nem zárja ki, hogy Te is igénybe vedd a szolgáltatást és másoktól kérj segítséget. Vagyis azok a hallgatók, akik szeretnék igénybe venni az instruktori szolgáltatást, tudnak jelentkezni instruktornak is.
Kérjük vedd figyelembe, hogy ez egy előzetes felmérés az Edutus Egyetem munkatársai számára, a szolgáltatás létjogosultságát a visszajelzések alapján fogjuk eldönteni.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben