Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

2016.02.08.: HÉLIA: magyar-japán diákfórum

Az EDUTUS Főiskola HÉLIA (Helyi Élelmiszerláncok Fejlesztése és Innovációja)Szakmai Műhely és Szakkollégium JAPÁN-MAGYAR SZAKMAI DIÁKFÓRUMOT szervez. Vendégeink Masahiko Gemma a Waseda University School of Social Science (Tokió, Japán) professzora és diákjai.

HelyszínFalk1 Edutus Ház Rendezvényközpont, Boér Elek-terem.  Budapest, Falk Miksa utca 1.

Időpont: 2016. február 8. (hétfő) 14.00 - 17.00 óra

A rendezvényt követő napon a Yusen Logistics vendégei voltak a japán és magyar hallgatók.

Az EDUTUS Főiskola Helyi Élelmiszerláncok Fejlesztése és Innovációja Szakmai Műhelye és Szakkollégiuma, a HÉLIA, a tokiói Waseda Egyetem Társadalomtudományi Intézete professzorának és öt hallgatójának részvételével újabb közös japán-magyar diákfórumot szervezett Budapesten, majd ezt követően a delegáció szakmai látogatáson vett részt a budapesti telephellyel, Kelet Közép Európai régióra kiterjedő tevékenységgel működő Yusen Logistics (Hungary) Szállítmányozási Kft. vendégeként. ... SAJTÓKÖZLEMÉNY

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben