Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Szeptember 29-én Kutatók Éjszakája az Edutus Egyetemen

  • Szívesen programoznál LEGO robotot?
  • Érdeklődsz a természettudományos kísérletek iránt?
  • Kíváncsi vagy, hogy hogyan működnek a napelemek?
  • Szívesen hallgatnál érdekes, aktuális témákat feldolgozó előadásokat?

Akkor itt a helyed! Gyermekbarát programokkal vár az Edutus Egyetem Téged és családodat Tatabányán szeptember 29-én a Kutatók Éjszakáján.

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Az évente megrendezésre kerülő programra most is mindenkit szeretettel vár az Egyetem szeptember 29-én, pénteken 16:30-tól 20.00 óráigtatabányai B épületében (Béla király krt. 58.).

Az hallgatók különféle, interaktív kísérleteket fognak bemutatni a program teljes ideje alatt, de a fiatalabb korosztály akár LEGO robotépítésben és -programozásban is kipróbálhatja magát.

Egy-egy turnus keretében bemutatásra kerül a Passzív Ház előtt lévő sportpályán/parkolóban a „szigetüzemű” Napcsiga jármű. Valamint az Edutus Egyetem oktatói készülnek izgalmas előadásokkal. Amelynek a menetrendje itt található.

A Kutatók Éjszakájának teljes programja ezen az oldalon érhető el, ahol regisztrálni is lehet a szimpatikus foglalkozásokra.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben