Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Turizmus Világnap

Turizmus Világnapi rendezvényen segítettek hallgatóink

Minden évben szeptember 27-e a Turizmus Világnapja, ennek kapcsán különböző rendezvényeket tartanak világszerte. Az Edutus Főiskola harmadéves Turizmus-vendéglátás szakos, a felsőoktatási szakképzésben résztvevő elsőéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatói és a Turizmus tanszék oktatója idén a Belvárosi Plébániatemplom, mint új turisztikai attrakció bemutatása során segítettek önkéntesként a hozzá kapcsolódó rendezvény lebonyolításában. Délelőtt 10 órától minden órában a templommal és annak fejlesztési lehetőségeivel kapcsolatos prezentációt lehetett meghallgatni, illetve utána egy helyszín bejáráson is részt vehettek az érdeklődők.

...

Délután fél 2-től kezdődött a zártkörű, szakmabelieknek szóló esemény, ahol a templom bejárásán túl, előadás, hangverseny, illetve sétahajózás szerepelt a programok között.

A Belvárosi Plébániatemplom turisztikai megnyitójának előkészítését és lebonyolítását egy lelkes szakmai csoport vállalta fel önkéntes tevékenységként, élükön Dr. Szegedi Andreával az esemény főszervezőjével, aki főiskolánk Turizmus tanszékének munkatársa. A résztvevők mindegyike régóta a turizmusban dolgozik, ebben a projektben először működtek ilyen formában együtt.

Az Edutus Főiskola hallgatói is hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez, így a jövőben biztos lesznek még olyan események, ahol ismét részt vehetnek a lebonyolításban.

Főiskolánk, immáron harmadik éve, mindig a Turizmus Világnapjához kötődően rendezi meg a végzett hallgatóknak szóló Turizmus Alumni találkozót, amelynek időpontja 2016. szeptember 30, helyszíne pedig a Nem adom fel kávézó, ahol a programok között érzékenyítő tréning is szerepelt a világnapi témához kapcsolódóan.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben