Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Jelentkezés Tudományos Diákköri Konferenciára

Jelentkezési felhívás!

Kedves Hallgatók!

Az eddig évekhez hasonlóan ebben a félévben is megrendezzük az intézményi TDK konferenciát, melynek várható időpontja 2017. május 2. Budapesten és Tatabányán egyaránt (a létszámtól függően ez változhat egy helyszínre).

Fontosabb tudnivalók a TDK-val kapcsolatban:

A TDK-ra való jelentkezés határideje: 2017. március 3., 12 óra (jelentkezési lap leadásával, mely a neptun „Ügyintézés/Kérvények” menü alatt az EDUTUS-TDK Jelentkezési lap néven érhető el. A kérvény leadása után a leadott kérvényeken belül van lehetősége kinyomtatni azt, illetve nyomtatás után aláírni és aláíratni a konzulenssel). A jelentkezési lap Budapesten és Tatabányán egyaránt leadható. Budapesten Havrelkáné Vállas Krisztinánál a 301-ben, Tatabányán Pataki Szilviánál B épület, II. em. 3. sz. irodában.

A TDK dolgozat leadási határideje: 2017. április 19. 12 óra

Budapesten Gondos Borbála részére, a 301-ben, vagy 304-ben.

Tatabányán Pataki Szilvia részére, B épület, II. em. 3. sz. irodában.

Üdvözlettel:
Gondos Borbála

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben