Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Teltházzal indult az Online marketing és a Kulturális menedzser szakirányú továbbképzés

Egyetemünk legkeresettebb felsőoktatási programjának a 2018/2019-es tanévben ismét az Online marketing szakirányú továbbképzés bizonyult. A képzés célja hatékony ügyfélszerzési technikák elsajátítása, illetve naprakész online marketing ismeretek átadása a piaci versenyképesség megőrzése és a piaci lehetőségek jobb kihasználása érdekében. A képzés 2018.szeptember 28-án teltházzal, 28 résztvevővel indult el Budapesten.

2018. szeptember 28-án Kulturális menedzser szakirányú továbbképzésünket is elindítottuk a Budapesti Tagozaton, melynek célja olyan szakemberek képzése, akik az itt megszerzett ismereteik révén képessé válnak a kultúra érdekeinek közvetítésére, kulturális intézmények vezetésére, kulturális programok megszervezésére és korszerű menedzsment eszközök alkalmazásával megalapozott döntések meghozatalára. A tanterv összeállításánál elsődleges szempont volt, hogy a képzés résztvevői gyakorlati problémákkal szembesüljenek.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben