Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

TDK Konferencia

Kedves Hallgatók!

Az eddig évekhez hasonlóan ebben a félévben is megrendezzük az intézményi TDK konferenciát, melynek várható időpontja 2016. november 15. Budapesten és Tatabányán egyaránt (a létszámtól függően ez változhat egy helyszínre).

Fontosabb tudnivalók a TDK-val kapcsolatban:

...

A TDK-ra való jelentkezés határideje: 2016. október 3., 12 óra (jelentkezési lap leadásával, mely a neptun Ügyintézés/Kérvények menü alatt az EDUTUS-TDK Jelentkezési lap néven érhető el. A kérvény leadása után a leadott kérvényeken belül van lehetősége kinyomtatni azt, illetve nyomtatás után aláírni és aláíratni a konzulenssel).

A jelentkezési lap Budapesten és Tatabányán egyaránt leadható. Budapesten Havrelkáné Vállas Krisztinánál a 301-ben, Tatabányán Pataki Szilviánál B épület, 303. irodában.

A TDK dolgozat leadási határideje: 2016. október 28. 12 óra
Budapesten Gondos Borbála részére, a 301-ben, vagy 304-ben. Tatabányán Pataki Szilvia részére, B épület, 303. irodában.
Bármi kérdés esetén nyugodtan írjanak nekem a gondos.borbala@edutus.hu címre.
Üdvözlettel:

Gondos Borbála

TDK titkár

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben