Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

TDK konferencia az Edutus Egyetemen

A tavaszi félévben is megrendeztük magyar és angol nyelvű TDK konferenciánkat.

7 magyar hallgató prezentálta kutatását különböző témákban, így a zsűrinek nehéz dolga volt kiválasztani, hogy mely dolgozatok kerülnek az első három helyek egyikére. Mindegyik érdekes volt a maga nemében, a zsűri javaslata, hogy mindegyik hallgató foglalkozzon és fejlessze tovább kutatását, hogy a jövő évi országos versenyen is megmérettessék magukat.

A végeredmény a következő:

  1. helyezett: Kató Lilla – Eldobható vagy mosható pelenka? (Témavezető: Egyed Szilárd)
  2. helyezett: Eke Tímea – Uppony és térsége turizmusának helyzete és fejlesztési lehetőségei (Témavezető: Dr. Wirth Gábor)
  3. helyezett: Garamvölgyi Alexandra – Kisgyermekes anyákat célzó szolgáltatáscsomag értékesítési rendszerének a kialakítása egy fodrászatnál (Témavezető: Egyed Szilárd)

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő oktatóiknak!

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben