Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

TATABÁNYA KÖZÉPISKOLÁS SLAMMEL

25 ÉVES A FELSŐOKTATÁS TATABÁNYÁN

FELHÍVÁS

Az Edutus Főiskola a „Jövő a jelenben” – 25 éves a felsőoktatás Tatabányán” című jubileumi programsorozata keretében VideoSlam versenyt ír ki a középiskolások számára, éljenek vagy tanuljanak Tatabányán vagy más Komárom-Esztergom megyei településen.

...

A VideoSlam egy 3-5 perces mozgókép, amelyet készíthetsz most a mobiloddal, vagy felhasználhatsz korábbi mobilfelvételeket, de alkalmazhatsz bármilyen mobileszközt. A lényeg, hogy a pályázatot digitális formában kell benyújtani. A versenyművek témaköre:

Tatabánya középiskolás slammel

Tehát arról szóljon a film, hogy mit látsz jónak vagy javítandónak egy középiskolás számára Tatabányán és környezetében. Mondanivalódat hangalámondással vagy feliratozással is erősítheted, zenével ütősebbé teheted.. A pályázatot egyedül, de a barátaiddal, vagy akár az egész osztállyal együtt is készítheted.

A versenyművek benyújtásának határideje: 2016. október 31.

A filmeket szakértő zsűri értékeli, és a legjobb kisfilmek bemutatásra kerülnek az Edutus Főiskola Tudomány napi rendezvénynek Jelen & Jövő szekciójában.

Díjak:

  • Slamkirály    50.000 Ft
  • I. díj 30.000 Ft
  • II. díj 20.000 Ft
  • III. díj10.000 Ft

Ingyenes szakértői konzultációval kapcsolatos információért írj a videoslam@edutus.hu e-mail címre!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben