Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Támogassa adója 1%-ával a felsőoktatást

Támogassa idén is az Edutus Egyetemet adója 1%-ával!

Az Edutus Egyetem, egy fiatal, dinamikusan fejlődő, környezettudatosan működő magán felsőoktatási intézmény, amely széles szakkínálatával (műszaki, gazdasági), nagyfokú gyakorlatorientáltságával, XXI. századi infrastruktúrájával és modern szemléletével, professzionális oktatási szolgáltatásaival biztosítja hallgatói sikerességét a diploma megszerzésében és azt követően életük során.

Az Edutus Egyetem, mint nem állami felsőoktatási intézmény az államtól fejlesztési támogatásban nem részesül, beruházásaink, számítástechnikai-oktatástechnikai beszerzéseink fedezetét teljes egészében magunk teremtjük és teremtettük meg.

Az intézmény nagy hangsúlyt helyez a fiatalok műszaki tudományok iránti érdeklődésének felkeltésére és az ezirányú tehetséggondozásra, aminek kiemelkedő eszköze a robot programozási versenyek szervezése: az Edutus Egyetem elnyerte a World Robot Olympiad™ világméretű robot programozási verseny nemzeti szervezői jogát, valamint a tavalyi Világdöntő szervezési jogát.

A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetemünk a legmodernebb tárgyi-technikai feltételek között oktathassa hallgatóit.

Fejlesztéseink célja többek között, hogy igény esetén támogatóink szolgálatára tudjunk állni szolgáltatásainkkal.

Törekvéseink megvalósításának elősegítése érdekében fordulunk most Önhöz. Kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1%-át Egyetemünk javára ajánlja fel.

EDUTUS Egyetem

adószáma: 18600076-2-11

Köszönjük támogatását, az Edutus Egyetem vezetősége nevében minden jót kívánok Önnek és családjának a 2020-as esztendőre!

Hogyan rendelkezhet?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2020. május 20-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Személyi jövedelemadót fizető magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely egyháznak vagy a Nemzeti Tehetség Programnak.

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2019-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

A rendelkezést benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2020. május 20-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • bevallási tervezete online javítása esetén is lehetősége van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni,
  • a bevallástól elkülönülten 2020. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz
  • a 19EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).
  • a 19EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

Fontos, hogy a 2020. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Azt, hogy az Ön által idén megjelölt kedvezményezett(ek) részesült(ek)-e a felajánlott 1(+1)%-os összeg(ek)ből, jövő év januártól a NAV honlapján megtekintheti.

Amennyiben ügyfélkapuval rendelkezik, elektronikus úton tájékoztatást kap a felajánlott összeg kiutalásáról.

Az 1+1%-ról rendelkező nyilatkozatán jelezheti azon döntését is, hogy nevét és postai, illetve elektronikus levelezési címét az Ön által kedvezményezettként feltüntetett civil szervezettel közöljék. Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben