Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Szennyessy Judit kitüntetése

Szennyessy Judit az Edutus Egyetem professzor emeritájaként a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült. A díjat Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter úr augusztus 23-án adta át a Vigadóban. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés méltató szövege: ” A hazai közgazdaságtudományi felsőoktatás és tudományszervezés területén végzett több évtizedes, kiemelkedő tevékenysége, valamint Csömör közösségi életében vállalt aktív közéleti szerepe elismeréseként” Gratulálunk!

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben