Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Stratégiai együttműködés az FM-mel

Stratégiai együttműködés az Edutus Főiskola és az FM között

Ünnepélyes keretek között vette át az Edutus Főiskolán kívül hat szervezet a Földművelésügyi Minisztériummal megkötött stratégiai partnerségi illetve együttműködési megállapodást 2016. május 19-én.

Az Edutus Főiskola által létrehozott Bejárható Magyarország Programmal kötött stratégiai partnerségi megállapodáshoz Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter gratulált Dr. Jandala Csilla rektorasszonynak a Földművelésügyi Minisztérium ünnepélyes átadóján.

 

A stratégiai partnerségi, illetve együttműködési megállapodások célja a szoros együttműködés a jogszabályalkotást megelőző társadalmi egyeztetésekben, a jogszabályok, valamint a jogszabályokat megalapozó koncepciók előkészítésében, az elfogadott jogszabályok hatásainak értékelésében (a jogszabályok utólagos véleményezésében).

Az együttműködési megállapodások révén a partner szervezetek részt vesznek az adott ágazat népszerűsítésében, érdekképviseletében, a feketegazdaság visszaszorításában, a stratégiai dokumentumok kidolgozásában, illetve az átfogó programok megvalósításában.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben