Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

SSC oktatás az Edutus Főiskolán az SSC Hereos közreműködésével

Pár hónap, és végeznek a hallgatók az első SSC specialista képzésen. Az SSC Hereos beugrott az egyik órájukra, ahol Vasas Kata vendégoktató a BT-től project management szemináriumot tartott, és megnézték, mit tanulnak, milyen motivációval néznek az SSC-s karrier felé, és mit tudnának kiemelni, amit kifejezetten szeretnek a képzésben. Különböző érdeklődésű hallgatók különböző tanulmányi háttérrel, de egy közös bennük: el tudják képzelni a jövőjüket valamelyik SSC-ben ;) Sok sikert kívánunk Nekik!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben