Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Shared Services Gála 2016

Az Edutus Főiskola is részt vett a „Shared Services Gála 2016” rendezvényen

November 25-én este került sor a „Shared Sevices Gála 2016” díjátadó ünnepségére, melyre az Edutus Főiskola is meghívást kapott.  A rendezvény a hazai SSC szektor egyik legnagyobb ünnepe, ahol díjazzák a szektor kiemelkedő képviselőit.

...

Az elhangzott előadásokban hangsúlyozták, hogy a hazai SSC szektor fejlődése töretlen, egyre nő a hazai központok tevékenységének hozzáadott értéke, és a jövőben további jelentős bővülés várható. Mindez növeli a jól képzett munkaerő fontosságát, egyúttal megerősíti: Jól döntenek azok, akik a Főiskola valamely SSC képzését választják!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben