Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Sportnap az Edutus Egyetemen

Budapesten november 9-én, kedden 15 órától az Edufitben Sportnapot tartunk. Gyertek és próbáljátok ki az edzőtermet, ismerkedjetek meg a különböző edzésmódszerekkel. Mérjétek össze erőiteket és légy Te az Egyetem legerősebb hallgatója!

Azon hallgatóink, akik a testnevelés kurzust keddi napra vették fel a megjelenés kötelező. Edutusos hallgatóknak a részvétel ingyenes.

2021. november 11-én, csütörtökön 13:30-tól Sportnapot tartunk az Edutus Egyetemen Tatabányán. Úgy gondolod jó vagy kosárlabdában, röplabdában, floorballban vagy esetleg fociban? Szólj a barátaidnak, alkossatok csapatot és küzdjetek meg a legjobb csapatnak járó elismerésért! Gyertek és töltsetek el egy sportos délutánt a barátaitokkal!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben