Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Romkocsmában jártunk…

2016. április 13-án a délelőtti oktatás után volt egy kis szabadidejük a hallgatóknak és oktatóknak, amit fakultatívan eltölthettek, de estére már szerveztünk nekik egy kötetlen programot: romkocsmába vittük őket. ...

Választásunk az Instantra esett, ahol kényelmesen elfért egy külön teremben a több mint 70 fő. Az este során egy tipikus, romkocsmában is kedvelt összeállítást fogyaszthattak: hamburgert és mellé sört, bort vagy üdítőt. A csapat nagy része az este folyamán további helyszíneket is meglátogatott, így az Instant jó alapot tudott nyújtani a későbbi szórakozásukhoz.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben