Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Risk and Resilience konferencia beszámoló – Dr. Lakatos Péter

Egyetemünk oktatója londoni ellátási lánc konferencián vett részt.

A Tudományos Tanács támogatásával október 10-én egy londoni szakmai konferencián vett részt oktatónk Dr. Lakatos Péter. A téma szorosan kapcsolódik az Edutus Egyetem idei tanévtől elindított Ellátásilánc-menedzsment mesterszak oktatásához.

Napjainkban a vállalatok ellátási lánca nagyon sérülékeny és rengeteg kockázatnak van kitéve, ezért fontos a szakmai diskurzus megteremtése. A szervező angol CIPS szakmai szervezet ellátásilánc-menedzsmenttel, logisztikával és beszerzéssel foglalkozik. Risk and Resilience vagy Kockázat és ellenálló képesség az ellátási láncokban című konferencián számos gyakorlati és elméleti szakember tartott előadást.

Az esemény után oktatónk röviden összefoglalta a tapasztalatait. Véleménye szerint a hazai ellátásilánc-menedzsment és logisztika oktatása nem marad el a nemzetközi szinttől, de különösen nagy hangsúlyt kell a jövőben fektetni mind a nappali mind a levelező képzésben és elsődlegesen az ellátási lánc menedzsment mesterszakon ezeknek a nemzetközi tapasztalatoknak a megosztására. Az elhangzott előadásokat már az idei félévben beépíthetjük az oktatásba.

Az előadás prezentációit itt lehet megtekinteni.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben