Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

REKTORI UTASÍTÁS a 2021/2022. II. félév munkaszervezése kapcsán

REKTORI UTASÍTÁS

a 2021/2022. II. félév munkaszervezése kapcsán

A járványhelyzet aktuális állapotára tekintettel a 2021/2022. II. félévet teljes online oktatással indítjuk 2022. február 28. napjáig, majd ezt követően újabb rektori utasítás kerül kiadásra a félév folytatásával kapcsolatban.

A technikai részletekről az Oktatásszervezési Osztály tájékoztatja az oktatókat és a hallgatókat az alábbiaknak megfelelően:

  1. Az órarendek mind nappali, mind levelező munkarendben változatlanok maradnak. Amennyiben technikai okok miatt mégis változtatásra lenne szükség, erről az Oktatásszervezési Osztály küld tájékoztatást.
  2. Az oktatók az órákat otthonról tartják, de igény esetén bejöhetnek az egyetem épületébe. Ezt előre jelezni kell az Oktatásszervezési Osztálynak és a webináriumi felelősnek a terem biztosítása miatt.
  3. A webináriumi linkek elkészülnek azokhoz a kurzusokhoz is, amelyek alapértelmezés szerint nem lettek volna webesek, és a szokásos formában történik a közzétételük.
  4. Felvételeket csak azokról a kurzusokról kell készíteni, amelyek egyébként is webináriumi formában lettek volna megtartva, és egyébként is készült volna felvétel, a többi kurzusról nem.
  5. A számítógéptermi és labor órákkal kapcsolatban az órarendszerkesztő kollégák külön egyeztetnek az érintett oktatókkal.
  6. A hallgatói ügyintézés is alapvetően online történik, de szükség esetén a hallgatók bejöhetnek az egyetem épületeibe.
  7. A nem oktató kollégák jelenléti munkarendje változatlan marad.

 

A maszkhasználat kötelező az intézmény épületeiben. Kérjük, hogy lehetőség szerint használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és fokozott figyelemmel járjanak el betegség gyanúja esetén. Koronavírus fertőzés tünetei esetén az intézmény látogatása nem engedélyezett.

Jelen rektori utasítás hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti a 2021. augusztus 30. napján kiadott rektori tájékoztatás, azzal, hogy a 2021. július 14. napján kiadott rektori utasítás továbbra is visszavonásig hatályban van.

Tatabánya, 2022. január 31.

Némethné Dr. Gál Andrea

rektor

Aláírt rektori utasítás
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben