Hírek

Rektori utasítás és Intézkedési terv a járványügyi készültség kapcsán

REKTORI UTASÍTÁS
a koronavírus okozta járványügyi készültséggel kapcsolatos
intézkedésekről a 2020/2021. tanévben

A jelenlegi járványügyi készültség kapcsán az Edutus Egyetem rektora az alábbi rendelkezéseket hozza:

  1. A járványügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedésekről szóló, 2020. március 12-én és 2020. május 18-án kiadott rektori utasítások hatályukat vesztik.
  2. Az Edutus Egyetem rektora által kiadott, az intézmény tevékenységének egészségügyi válsághelyzet során történő megszervezéséről szóló Intézkedési tervben foglaltak betartása az egyetem minden munkatársa és hallgatója számára kötelező (az Intézkedési terv ide kattintva érhető el).
  3. Az egyetem oktató és nem oktató munkatársai – beleértve a nem munkaviszony keretében foglalkoztatottakat is – kötelesek haladéktalanul jelenteni a rektor felé e-mailben az alábbi eseteket:
    • Koronavírus fertőzésre utaló tüneteket észlel magán (a tünetek felsorolása az Intézkedési terv 1. sz. mellékletében található).
    • Egy háztartásban él vagy személyesen találkozott igazoltan koronavírus fertőzésben szenvedő személlyel.
  4. A 3. pont alapján történő bejelentést követően a rektor 14 napos időtartamra – a dolgozó munkaképessége esetén – otthoni munkavégzést rendel el.

A fenti intézkedések visszavonásig érvényesek.

Tatabánya, 2020. szeptember 1.
Némethné Dr. Gál Andrea
rektor

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új