Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Rekordmennyiségű Hallgató az Edutus Egyetemen

Az idei év különösen figyelemre méltó, mivel a 2023-as felvételi eljárás rekordmennyiségű jelentkezést hozott magával. Az összesen felvett hallgatók száma meghaladta a 700 főt, ami hatalmas majdnem háromszoros növekedést jelent az előző évhez képest.

A budapesti kampuszon a felvett hallgatók száma 218,7%-kal nőtt, míg Tatabányán a felvett hallgatók száma lenyűgöző 308,3%-os növekedést mutat.

A nappali és levelező munkarendek között a felvett hallgatók száma is emelkedett: a nappali munkarend esetében 184,4%-os, míg a levelező munkarend esetében 317,4%-os növekedés történt.

Gazdasági szakokra a felvett hallgatók számában 235,4%-os, míg a műszaki szakokon 389,8%-os gyarapodás figyelhető meg az előző évhez képest.

Az alapképzésben résztvevők száma pedig elképesztő 536,4%-os növekedést mutatott. Emellett a mesterképzésben résztvevő hallgatók száma is emelkedett, elérte a 270%-ot.

A képzési sokszínűség, a rugalmas munkarendek és a széleskörű képzési lehetőségek mind hozzájárultak ahhoz, hogy az egyetem ilyen lenyűgöző növekedést érjen el. Az Edutus Egyetem továbbra is arra törekszik, hogy magas színvonalú oktatást és innovatív képzési lehetőségeket nyújtson a jövő hallgatói számára.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben